Napellenző javítás

Összeszedtük a leggyakoribb hibákat, amellyel találkozhat az árnyékolástechnikai termékek használata során. Számos hiba javítható, de biztosat csak felmérést követően tudunk mondani, melyet most ingyenesen biztosítunk.


Könyökkaros napellenző javítás

A leggyakoribb hiba, hogy a ponyva elszakad, nem lehet kitekerni vagy behúzni, illetve kellemetlen hangot ad ki tekerés közben. 


Állványos napellenző javítás

A ponyva minden esetben könnyen sérül, de gyakori az állványba keletkezett meghibásodások is.


Ablakos napellenző javítás

Az ablakos napellenzők általában masszív, strapabíró termék ezért nem túl gyakori a meghibásodás, de ha bármilyen problémája lenne hívjon minket.


Verenda napellenző javítás

Ebben az esetben is a leggyakoribb hibaforrás a ponyva megsérülése.


Gombaernyő javítás

Ernyő és a talp megsérülése a leggyakoribb hiba, mellyel találkoztunk.


ColorFix Gold - Molnár Attila - Szobafestőt

ColorFix Gold - Molnár Attila - Szobafestőt

Lakásfelújítás, szobafestés, irodák, intézmények, lépcsőházak festése Budapesten és környékén! Rövid határidővel, precíz munka, garanciával!

Tőlem a legjobb szolgáltatást kapják, korrekt áron, pontos határidővel! Várom szíves érdeklődését akár email címemen akár telefonszámomon keresztül a nap bármely szakaszában hétvégén is! Budapesten és környékén vállalok kedvező áron szobafestést a megrendelő igényei alapján.Kapcsolat


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?

Facebook