Gombaernyő javítás

Gombaernyők bizonyos  típusait javítjuk. A gombaernyő javítás szolgáltatásunkat kiszállási díj nélkül garanciával végezzük Budapest és környékén. A gombaernyők javítását felújítását ponyva vagy vászon cserét kérheti ingyenes helyszíni állapotfelmérés szolgáltatásunk keretein belül. Gombaernyő szerkezetek javítása

A gombaernyők szerkezeti javítását akár helyszíni szemle után azonnal tudjuk elvégezni. Egyedi gombaernyők szerkezeteinek javítása teljes felújítása garanciával!

  1. Ingyenes kiszállás!
  2. Ingyenes állapot felmérés!
  3. Garancia!

Gombaernyők ponyva cseréje

Gombaernyők ponyva cseréje esetében egyedi színű ponyvákkal várjuk kedves megrendelőinket, akár szitázott festéssel, felirattal, egyedi logókkal is. 

  1. Ingyenes kiszállás!
  2. Ingyenes állapot felmérés!
  3. Garancia!

8 halfajta, ponty, tokhal, keszeg, kárász, busa, amur, szürke harcsa és csuka.

Czigler-tó - Kis horgászparadicsom rengeteg hallal

8 halfajta, ponty, tokhal, keszeg, kárász, busa, amur, szürke harcsa és csuka.

A legjobb kikapcsolódás az, amikor az ember végre hátra tudja hagyni a mindennapok problémáit, és egész egyszerűen csak ül egy mesebeli horgásztónál és várja a fogást. A víz épp olyan tiszta, mint a levegő, a halak pedig bármire kapnak amit csak a tóba dobnak. A környezet és a kilátás békés és szép. Senki nem fog megzavarni miközben bográcsozol, vagy éppen a faházas stégedben üldögélsz.Kapcsolat


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?

Facebook