Napellenző automatizálás

A napellenző automatizálás segít hatékonyan használni napellenzőnket. Az automatizált napellenzők vezérlését a különböző érzékelők segítségével érhetjük el. Erős napsütés esetén  a napellenző kitekeredik, nagy szél esetén betekeredik, ha lemegy a nap, betekeredik, ha eső esik betekeredik. Ezeket az érzékelőket utólag is beépítjük meglévő napellenzőébe. 


Szél-fény érzékelés

Napellenző automatizálás esetében a legnépszerűbb megoldás a szél-fény érzékelők használata. A szél -fény érzékelők beállított fény erősség esetében a napellenző motornak jelet küld, és ennek hatására a napellenző kitekeredik, így árnyékolja teraszunkat, erkélyünket. A szél érték szintén állítható és adott szélérték elérése esetén a napellenző betekeredik. Alkalmazható még eső és rezgés érzékelős kombináció is. A szél fény érzékelés biztonságosan használható kisebb és nagyobb napellenzők esetében is.


Rezgés érzékelés

Napellenzők automatizálás esetében a legegyszerűbb megoldás a rezgés érzékelés. A napellenző elejére felszerelt jeladó a fel-le mozgást érzékeli, és bizonyos érték elérése esetében a napellenzőt betekeri, ezzel védelmi funkciót is betölt. A rezgés érzékelő tulajdon képen nem más, mit egy biztonsági távirányító. A kiengedett napellenzőt erős szél esetében behúzza, ezzel védi és óvja napellenzőét. 


Automatizált napellenzők


Kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok és vízhálózatok korszerű javítása és kiépítese.

Fűtés szerelés Budapest

Kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok és vízhálózatok korszerű javítása és kiépítese.

Teljes körűen vállaljuk a fűtésrendszereknek a javítását, szerelését, karbantartását, cseréjét, vagy beszerelését. Ha ránk bízza a feladatot, akkor biztos lehet benne, hogy készüléke újra tökéletesen fog működni. Ne bízza rá másra, ne kockáztasson, válassza a biztost - minket.Kapcsolat


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?

Facebook