Napellenző ponyva javítás

A napellenző ponyva javítás csak újszerű napellenző ponyvák esetében lehetséges. A hibás napellenző ponyvát a szerkezetről leszereljük, és műhely körülmények között a hibás ponyva részt cseréljük. A későbbi ismételt napellenző ponyva javításokat megelőzvén ingyenes szerkezet átvizsgálást végzünk.  


Napellenző ponyva megerősítése

Bizonyos típusú napellenző szerkezetek esetében a méretek miatt a napellenző ponyvák meghibásodását a napellenző szerkezete okozza. Ezért a napellenző ponyva bizonyos részeit dupla ponyvával célszerű ellátni. Az úgy nevezett napellenző bölcsők esetében a napellenző ponyva kopás természetes és elkerülhetetlen. Ezért ezeket a ponyva részeket minden esetben célszerű dupla anyaggal ellátni, és a szerkezeten található bölcsőt beállítani. Ha úgy érzékeli, hogy kazánja nem működik a legmegfelelőbben, akkor keressen minket és mi megjavítjuk kedvező áron!

Kazán szerelő

Ha úgy érzékeli, hogy kazánja nem működik a legmegfelelőbben, akkor keressen minket és mi megjavítjuk kedvező áron!

Ha nem működik a kazán gyors segítség kell. Rendkívül kellemetlen, amikor azt tapasztaljuk, hogy kihűlt és a lakás, és ha kombi gázkazánunk van, akkor melegvíz sincs. Ilyenkor a szerelő hívása nem várhat, egyből cselekedni kell. Szerencsére a mi szerelőink egyből aktivizálják magukat, és hamar kiérnek az otthonába, ha elromlott a gázkazánja. Szerelőink teljes felszereltséggel érkeznek, így egyből megtudják javítani azt, ami elromlott.Kapcsolat


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?

Facebook