Napellenző ponyva javítás

A napellenző ponyva javítás csak újszerű napellenző ponyvák esetében lehetséges. A hibás napellenző ponyvát a szerkezetről leszereljük, és műhely körülmények között a hibás ponyva részt cseréljük. A későbbi ismételt napellenző ponyva javításokat megelőzvén ingyenes szerkezet átvizsgálást végzünk.  


Napellenző ponyva megerősítése

Bizonyos típusú napellenző szerkezetek esetében a méretek miatt a napellenző ponyvák meghibásodását a napellenző szerkezete okozza. Ezért a napellenző ponyva bizonyos részeit dupla ponyvával célszerű ellátni. Az úgy nevezett napellenző bölcsők esetében a napellenző ponyva kopás természetes és elkerülhetetlen. Ezért ezeket a ponyva részeket minden esetben célszerű dupla anyaggal ellátni, és a szerkezeten található bölcsőt beállítani. Beton, kavics, homok értékesítés

Építőgép szolgálatás, közművezeték építés.

Széleskörű gépparkunk lehetővé teszi, hogy a mélyépítés területén széles spektrumon kiszolgáljuk megrendelőinket. Legyen szó vízépítésről, csatornázásról, csapadékvíz elvezetésről, út- és kerékpárút építésről, közműépítésről. Szakképzett, több éves gyakorlattal rendelkező gépkezelőinkkel készséggel állunk megrendelőink rendelkezésére.

xGen Network Fűtésszerelő MesterKapcsolat


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?

Facebook