Veranda napellenző

Kiváló megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezetek az árnyékolására. 


Veranda

A VERANDA napellenző az egyik legnépszerűbb télikert árnyékoló. A szerkezetet elsősorban sík tetőfelületek külső árnyékolására tervezték. A ponyvafelület mozgatását és feszítését egy zsinóros mechanizmus végzi, mely több csigán keresztül vezetett, rugós megfeszítésű. A ponyva és a zsinórzat feltekerését azonos tengely látja el. A tekeredésből adódó méret eltéréseket a zsinór és a ponyva között a rugós mechanika kompenzálja. A tetőhöz konzolokkal rögzítettek a lefutó sínek, melyekben a homlokprofil görgőkkel mozog. A szerkezet az 50-60 km/h-s szelet is elviseli, azonban célszerű ellátni szélkerekes érzékelővel és esőérzékelővel. A napellenző és az árnyékolandó felület között a levegő szabad mozgásának köszönhetően, az üveggel határolt helyiségben a hőmérséklet eredményesen csökkenthető.


Veranda new

A VERANDA NEW a hagyományos Veranda bordás szíjjal működtetett változata. Modern megoldás sík tető- és üvegfelületek árnyékolására. Nagyobb ponyvafelületeknél javasolt támasztó görgő alkalmazása. Ennél a típusnál mozgó támasz nem használható. A ponyvafelület feszességét a homlokcsőbe integrált spirál rugó biztosítja. A tetőhöz konzolokkal rögzítettek a lefutó sínek, melyekben a homlokprofil görgőkkel mozog. A bordás szíj a tengely forgásának megfelelően viszi a feszítő profilt és az ebbe épített rugó a letekeredett ponyva arányában feszíti a textil felületet. A szerkezet az 50-60 km/h-s szelet is elviseli, azonban célszerű ellátni szélkerekes érzékelővel és esőérzékelővel. 


Veranda plus

A nagyobb mérettartományú normál verandáknál célszerű alkalmazni. 

Speciális, dupla végállású motor működteti a szerkezetet egy reteszelő klikk-klakk határolással. A reteszelő beakadása után a motor visszafeszíti a ponyvafelületet, amelynek ereje a feszítő rugóerővel együtt feszesebbé teszi a szerkezetet. Betekerésnél kiakasztódik a reteszelő és a motor behúzza az árnyékolót.


Veranda twins

A legnagyobb ponyvafelületek mozgatására alkalmas. Két motor elektronikával összehangolt működése eredményezi, hogy a ponyva felület minden állapotban feszes. Amikor az egyik motor húzza az árnyékoló feszítő profilját, a másik fékez és fordítva. A rendszer végállásban vagy köztes pozícióban történő megállításakor a tengelyek ellentétes irányba mozdításával kifeszítik a ponyva felületét.


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.


Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?