Szélbiztos oldalfedések javítás

Legyen bármilyen textil árnyékolója, megjavítjuk, felújítjuk. Roletták, Szalagfüggönyök, Sávrolók. Amennyiben szerkezeti probléma van az árnyékolójával, vagy az anyag öregedett el, forduljon bizalommal hozzánk. Kérjen visszahívást, kérjen árajánlatot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon. Ingyenes állapot felmérés , ingyenes árajánlat Budapesten és környékén.


Szélbiztos oldalfedések textil javítás

Vállaljuk szélbiztos oldalfedések textil anyagának javítását ingyenes felméréssel és kiszállással Pest megye egész területén garanciával.


Szélbiztos oldalfedések szerkezet javítása

Szélbiztos oldalfedések szerkezet javítását vállaljuk ingyenes felméréssel és kiszállással egész Pest megye területén garanciával.Gázkészülék Szerelő

Gázkészülék Szerelő

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.Kapcsolat


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?

Facebook