Veranda napellenző javítás

Általánosan azt mondjuk, hogy minden termék javítható, de hogy költséghatékony szolgáltatást tudjunk Önnek nyújtani, sok információra van szüksége Önnek is, és nekünk is. Tudnunk kell, hogy milyen terméke van, és hogy mi a hibája. Nem kell szakértőnek lennie, hogy tudja a hiba okát, sokszor az is elég, ha tudja hogy mit nem lehet csinálni az árnyékolójával. Például nem lehet felhúzni, leengedni, kattog, csattog, furcsán, vagy ferdén működik. Ezekből az információkból már 80 %-ban tudjuk a hiba okát, és a körülbelüli javítás összegét is meg tudjuk előre mondani. Ha a helyszínen teljesen más hiba fordul elő, több a javítási költség, mint amit előre betervezett, akkor sem kérünk Öntől kiszállási díjat,ha nem kéri szolgáltatásunkat. Mert nálunk a kiszállási díj és az állapot felmérés költség és díj mentes. Ezzel a szolgáltatásunkkal egyedül állóak vagyunk a magyar piacon. Természetesen ez az akciónk Budapest és Pest megye azon településeire vonatkozik, amit a lábjegyzetben talál. 


Veranda napellenző cseréje

Vállaljuk veranda napellenző ponyva cseréjét ingyenes felméréssel, kiszállással Pest megye egész területén.


Veranda napellenző szerkezet javítása

Vállaljuk a veranda napellenző szerkezeti meghibásodásának javítását ingyenes felméréssel és kiszállással Pest megye egész területén.Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.


Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?