Állványos napellenző

A könyökkaros napellenzők korunk korszerű árnyékolói, melyek praktikumaival egyre keresettebb. Földünk légkörébe érkező káros, az egészségre ártalmas sugárzások lassan elengedhetetlenné teszik hiányukat a szabadban tartózkodáskor.  A napellenző egy hordozó zártszelvényre épül rá amely összetartja a szerkezetet és a napellenző felszerelés is lehetővé teszi tetszőleges helyen. Az állványos napellenző kerthelyiségek, vendéglői teraszok könyökkaros napellenzők által nagy felületek árnyékolására szolgál.


Az állványos napellenző nagyméretű, és nagy kinyúlású napellenzők felszerelését teszi lehetővé. Az acél áthidaló egy rácsos tartó, amely 40 x 60 mm-es zártszelvényből készül. A tartó oszlop 90 x 90 mm-es zártszelvényből, vagy Ø 108 mm-es csőből készül igény szerint, a környezethez jobban illeszkedő kialakításnak megfelelően. A tartó oszlopok készülhetnek betonozható, a talajba 60 cm mélyen betonozott lábbal, de meglévő kőburkolatú teraszoknál a terasz síkra , a betonfelületre acél dűbellel rögzíthető hegesztett talppal is. Ennek a talpnak a mérete 50 x 50 cm. Maga a napellenző a napellenző állványra kerül felszerelésre a két oldalára. Az áthidaló magassága mindenkor az igényeknek és a napellenzők kinyúlásának megfelelően kerülnek kialakításra. A napellenzők speciális konzollal kerülnek felszerelésre hogy a védőtetők helye biztosított legyen.

Kik vagyunk?

Cégünk munkatársai több, mint 15 éve vannak jelen a szakmában és több ezer elégedett ügyfelet tudhatnak a magukénak.


Miért minket válasszon?

  1. Ingyenes felmérés.
  2. Ingyenes kiszállás.
  3. Ingyenes tanácsadás.
  4. Minőségi munkavégzés
  5. 5 év teljes körű garancia

Telefonos tanácsadás

Kérdése van és azonnali választ szeretne? Hívjon minket%


5 év teljes körű garancia

Könyökkaros napellenző beépítése esetén a termékre 5 év teljes körű garanciát vállalunk!


Ajánlatkérés

Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld önnek.


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.


Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?