Könyökkaros napellenző.

A könyökkaros napellenző napjaink korszerű árnyékolója, mely a legkeresettebb árnyékolótechnikai termék közé tartozik. Bolygónk légkörébe érkező káros napsugarak, illetve  az egészségünkre ártalmas sugárzások lassan nélkülözhetetlené teszik a mindennapi szabadban tartózkodáskor. A minőség és megbízhatóság mellett óriási szerepe van az exkluzív megjelenésnek, stílusnak és az anyagok környezettudatos felhasználásnak is.


Mit érdemes tudni a könyökkaros napellenzőről?

A könyökkaros napellenző a ház oldalára kerül fel, mellyel a teraszunkat árnyékosíthatjuk. Azért nevezzük könyökkaros napellenzőnek, mert a ponyvákat kinyitó, illetve bezáró szerkezet könyökre hasonlít. Alapvetően úgy működik, hogy a beépített könyökkarokban tárolt erőt hasznosítja a ponyva mozgatására, illetve ennek köszönhetően tartja feszesen. A könyökkaros napellenző -ben egy erős rugó vagy motor található, mellyel kinyitható vagy bezárható a ponyva. A fémszerkezet igen strapabíró, így az időjárás viszontagságainak is kibírja. Azonban szeles időben érdemes behúzni, mert bár 30-40 km/órás erősségű széllel még elbánik, de e fölött már károsodást szenvedhet.


Könyökkaros napellenző motorizálása.

Bármelyik könyökkaros napellenzőt is válassza, minden esetben kérheti a termék motorizálását, mely  a termék használatát sokkal kényelmesebbé teheti.


Hasznos tudnivaló vásárlás előtt.

Mint azt már korábban is leírtuk a könyökkaros napellenző meglehetősen strapabíró és éppen ezért felszerelést követően nincs szüksége rendszeres karbantartásra. Ez azonban csak akkor igaz, hogy ha ellenőrzött helyről vásároljuk és a napellenzőt gyártó cég megtalálható Magyarország területén. Vannak olyan üzletek, ahol valamivel olcsóbban meg lehet vásárolni egy napellenzőt, de a gyártó nem képviseli magán az országban így szervizhálózata sincs, garanciát sem lehet érvényesíteni és ami talán ennél is nagyobb baj, hogy olyan minőségű termékeket forgalmaznak, melyek nagyon hamar tönkremennek.

Kik vagyunk?

Cégünk munkatársai több, mint 15 éve vannak jelen a szakmában és több ezer elégedett ügyfelet tudhatnak a magukénak.


Miért minket válasszon?

  1. Ingyenes felmérés.
  2. Ingyenes kiszállás.
  3. Ingyenes tanácsadás.
  4. Minőségi munkavégzés
  5. 5 év teljes körű garancia

Telefonos tanácsadás

Kérdése van és azonnali választ szeretne? Hívjon minket%


5 év teljes körű garancia

Könyökkaros napellenző beépítése esetén a termékre 5 év teljes körű garanciát vállalunk!


Ajánlatkérés

Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld önnek.


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.


Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?